Låsbyte och porttelefon

Nu är porttelefon på gång i föreningen! Installationen har påbörjats, dock var vi inte nöjda med hantverkarnas val att sätta kablar på utsidan av fasaden, vilket vi påpekat och detta skall förhoppningsvis ändras. Det kommer diskuteras en ny lösning av kabeldragning på fredag denna vecka. Vi hoppas porttelefonerna kommer i drift snarast möjligt. Vi kan också redan nu uppmana alla att förbereda vilket telefonnummer ni vill porttelefonen skall vara kopplad till. Det kommer alltså inte sättas in någon porttelefon i era lägenheter, utan systemet kopplar om till en mobiltelefon eller fast telefon varpå man öppnar porten genom knappval. Vi återkommer när telefonnummerna ska samlas in för programmering.

Den extrabeställning som gjordes av vissa hushåll av lås till lägenhetsdörr, extra nycklar, extra taggar och dylikt ska enligt uppgift också vara på gång. Imorgon kommer låsbyte i vissa lägenheter påbörjas. Låscentralen har lovat kontakta varje hushåll som gjort en beställning, alltså är ett samtal att vänta inom kort för er som inte blivit kontaktade ännu.

Har ni frågor kontakta oss gärna via mail på master.henrik@gmail.com. Vi kan dock inte svara på när er extrabeställning kommer levereras. Får ni inget samtal inom kort, kontakta själv Låscentralen 040-19 20 10 (fråga efter Peter, arbetsledare) för svar.