Stamrenovering 2018

Under 2018 kommer föreningens stammar att renoveras. I huset på Mäster Danielsgatan 3/Mäster Henriksgatan 8 kommer samtliga stammar och anslutningar till kök och badrum att påverkas; i huset på Mäster Henriksgatan 6 enbart rören i källaren. Ett informationsblad med ytterligare information och kontaktuppgifter kan laddas ner här.

Föreningen och entreprenören som genomför renoveringen, Proline, kommer att hålla ett informationsmöte där vi går igenom hur processen går till och hur ni kommer att påverkas. Samtliga boende i föreningen uppmanas delta i mötet.

Tid: Tisdag 13/3 kl 18:30
Plats: Söderberg & Saras lokal, Mäster Danielsgatan 3.

Eftersom Proline kommer att behöva tillträdde till samtliga lägenheter och förråd i huset på Mäster Danielsgatan 3/Mäster Henriksgatan 8 behöver vi samla in nycklar från samtliga boende. I huset på Mäster Henriksgatan 6 behöver enbart nycklar till källarförråden lämnas in. Var god fyll formulären som delats ut i era brevinkast och lämna de tillsammans med nycklarna till vår fastighetsskötare BP-fastigheter senast 2018-03-16. BP-fastigheters lokal ligger på Mäster Danielsgatan 3 och personal är på plats vardagar mellan kl 8:00 till 9:00. En signerad kopia av formuläret kommer att lämnas i ert brevinkast som kvittens. Det är viktigt att ni fyller i alla uppgifter i formuläret, inklusive numret på ert förråd (kolla numret på förrådsdörren om ni är osäkra).

Har ni några frågor maila master.henrik@gmail.com eller ring 0709-77 86 00. Håll utkik efter löpande information gällande renovering på hemsidan, facebook-gruppen och genom mail från styrelsen.


Med vänliga hälsningar
Styrelsen