Nytt inpasseringssystem

Som ni säkert märkt har vi fått ett nytt porttelefonsystem i föreningen. Information om hur porttelefonen fungerar finns på hemsidan (LÄNK) och vi rekommenderar att ni läser igenom beskrivningen. De telefonnummer som fanns registrerade i det gamla systemet har förts över till det nya.

Det nya systemet har även stöd för inpassering med taggar och kommer att ersätta det gamla inpasseringssystemet. Det gick tyvärr inte att flytta de befintliga taggarna (eller chippade nycklar) från det gamla systemet till det nya så styrelsen kommer att dela ut tre nya taggar per lägenhet.

De nya taggarna kan kvitteras ut vid följande tillfällen:

Boende på Mäster Henriksgatan 6
27 & 28/1 kl 20-21
Plats: lgh 14 (Mikael Rosvall), vänstra trapphuset från gatan, fjärde våningen.

Boende på Mäster Henriksgatan 8 eller Mäster Danielsgatan 3
20 & 23/1 kl 19-21
Plats: lgh 244 (Peter Hingström), centrala trapphuset, fjärde våningen.

Har ni inte möjlighet att kvittera ut taggarna vid dessa tillfällen kontakta styrelsen så bokar vi in en annan tid.

OBS: Endast ägaren av en bostadsrätt eller den som står på kontraktet för en hyresrätt kan kvittera ut taggar! Andrahandshyresgäster eller andra inneboende kan däremot kvittera ut om dom har en fullmakt från ägaren. Om det inte är praktiskt möjligt (t.ex. om ägaren är utomlands) kontakta styrelsen så löser vi det på annat sätt.

Kontrollera gärna att rätt telefonnummer är registrerade för porttelefonen när ni kvitterar ut taggarna; det finns utskrivna listor. Om ni vill ändra/lägga till/ta bort ett nummer meddela det vid kvitteringen.

Det gamla tagg-systemet kommer att fortsätta vara i drift parallellt med det nya tills alla taggar har delats ut, troligtvis till slutet av februari. Låsen kommer inte att bytas ut så era nycklar påverkas inte av flytten till det nya systemet.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen