Renovering av värmesystem 2020

Under sommaren/hösten 2020 kommer föreningens värmesystem inkl. radiatorer (element) att renoveras. Arbetet består av följande moment:
  • Byte av ventiler i källaren (v. 35-36).
  • Byte av radiatorvred och kopplingar i lägenheter på Mäster Danielsgatan 3 och Mäster Henriksgatan 8 (v. 37-38).
  • Byte av radiatorvred och kopplingar i lägenheter på Mäster Henriksgatan 6 (v. 38-40).
  • Byte av värmecentraler (v. 40-41).
  • Efterkontroll av radiatorer (preliminärt november).
Entreprenören som kommer att genomföra arbetet heter Rörmontören Syd AB.

Värmen kommer att vara avstängd medan arbetet pågår men det ska vara klart innan det börjar bli kallt ute. Tappvattnet kommer inte att påverkas förutom när de nya värmecentralerna ska installeras då vattnet kommer att vara avstängt ett par timmar.

Radiatorer kommer inte att bytas ut annat än i fall där dom är sönder och inte går att reparera. Eventuella nya radiatorer kommer att vara i samma stil som befintliga. Samtliga vred med tillhörande kopplingar kommer dock att ersättas av nya. Vill ni ha vred i gammal stil går det att beställa till självkostnadspris (se informationsbladet som delats ut i ert brevinkast).

Ni kommer få information i ert brevinkast i god tid före entreprenören behöver tillgång till er lägenhet, men för att underlätta arbetet kommer vi att samla in nycklar till samtliga lägenheter redan nu. Var god fyll formulären som delats ut i era brevinkast och lämna de tillsammans med nycklarna till vår fastighetsskötare BP-fastigheter senast 2020-09-04. BP-fastigheters lokal ligger på Mäster Danielsgatan 3 och personal är på plats vardagar mellan kl 8:00 till 9:00. En signerad kopia av formuläret kommer att lämnas i ert brevinkast som kvittens. Det är viktigt att ni fyller i alla uppgifter i formuläret, inklusive numret på ert förråd samt vilken typ av vred ni vill ha.

Boende på Mäster Henriksgatan 6
Eftersom avloppsstammarna i huset ska spolas i höst vilket också kräver tillgång till samtliga lägenheter tänkte vi passa på att genomföra det när vi ändå samlat in era nycklar. Arbetet är preliminärt planerat att genomföras 6-7/10 men mer information kommer innan det påbörjas.

Har ni några frågor maila master.henrik@gmail.com eller ring 0709-77 86 00. Håll utkik efter löpande information gällande renovering på hemsidan, facebook-gruppen och genom mail från styrelsen.